Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Erol'un Açıklaması

20/06/2022

HEMŞEHRİLERİMİZİN BİLGİSİNE SUNULUR.
Sosyal medya hesabımdan 11.07.2021 tarihli paylaşımım da detaylı bir şekilde açıklandığı üzere;
Şoförler Odası yönetimiyle yapılan toplantıda, Buharkent Organize Sanayi Bölgesinde servis çekecek esnafın belirlenmesinde, oda yönetiminin kararlaştıracağı öncelik ve listenin esas alınacağı belirtilmiş olmasına rağmen, şoför esnafının sırtından geçinmeyi, şoför esnafının alın terine ve emeğine göz dikmeyi, oda ve kooperatif başkanlığının sağladığı yetki ile muhalif olanlara yönelik uyguladıkları adaletsizliği ve zulmü devam ettirmek isteyen zihniyet, kişisel menfaatlerini temin edemeyecekleri, endişesi ile bizlere muhalefet etmeye ve seçim öncesindeki iftiralarına devam etmeye başlamıştır.
Bizim için esas olan, millet ve esnafın ta kendisidir. Esnafımızı, oda ve kooperatifi yöneten zihniyete ezdirmeyeceğiz.
Herkes karşısındakini kendisi gibi bilirmiş. Oda seçimlerinde kendilerini desteklememiz için veya tarafsız olmamız için bize yalvaran bu zihniyet, bizi kendileri ile karıştırıyor.
Biz aziz ve sağduyulu milletimiz dışında hiç bir oluşum ve yapılanmayı dikkate almayız.

DİĞER DUYURULAR