Buharkent'te hizmet yağmuru devam ediyor

"Yükselen Kent Buharkent"te 6 projenin çalışmaları hızla ilerliyor.

08/03/2021

1- Buharkent Organize Sanayi Bölgesi'nde, atık su deşarj, yağmur suyu deşarj ve içme suyu hattı ile elektrik hattına yönelik alt yapı, yolların açılması ve kaplamasına yönelik üst yapı çalışması devam etmektedir.

2- Buharkent Belediyesi tarafından yapılmakta olan 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı hızla devam etmektedir.

3- Tarımsal sulama hattına yönelik sondaj projesi devam etmektedir

4- Kent Müzesi restorasyon projesi devam etmektedir.

5- Güneş Enerjisi Santrali projesinin yapımına başlanmıştır.

6- Toplu Konut projesinin ihalesi gerçekleşmiş olup, katılımcılarla sözleşmeleri imzalamaya devam ediyoruz ve bu ay içinde inşaatlar başlayacaktır.

Buharkent'imize hayırlı ve uğurlu olsun.

Bununla birlikte;

- Jeotermal Isıtma ile ilgili proje çalışmamız başlamıştır.

- Feslek - Gelenbe Mahallesi Semt Futbol Sahasına yönelik imar planı çalışmamız devam etmektedir.

- Seyir Tepesi projemizle ilgili tapu işlemleri yürütülmektedir.

- Küçük Sanayinin batı kısmında yer alan yeşil alanla ilgili park projemiz bitmiş ve yakın zamanda inşaatına başlanacaktır.

- 24 derslikli Anadolu Lisesinin inşaatı biter bitmez kapalı pazaryeri projemiz başlayacaktır.

HABER VİDEOSU