Gelenbe Mesire Alanı medyada tanıtıldı

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EROL'un girişimleri ile ilçemize kazandırılan Gelenbe Mesire Alanı'nın tanıtımı Yerel ve Yaygın basına yapıldı. "Ahşap köşkler, şadırvanlar, piknik alanları, hamaklar, çocuk oyun alanları, at binim alanları, çeşitli kanatlı hayvanlar, restoran, tuvaletler, dinlenme alanları, salıncaklar ve daha birçok özelliği ile örnek bir mesire alanı oldu."

08/01/2018

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EROL'un girişimleri ile ilçemize kazandırılan Gelenbe Mesire Alanı'nın tanıtımı Yerel ve Yaygın basına yapıldı. Gelenbe Mesire Alanı Projesi'nin yaklaşık 3 yıl önce gündeme geldiğini ifade eden Belediye Başkanımız, "Aydın'ın mesire alanı olmayan tek ilçesi Buharkent idi. Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşık 3 yıl önce Buharkent'e yaptığı ziyaretinde Gelenbe Muhtarımız Osman Çetinbağ'ın talebi üzerine mesire alanının sözünü vermişti. Şimdi ise bu verilen sözün hayata geçişini hep birlikte görmekteyiz. DSİ, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Buharkent Belediyesi'nin ortak projesiyle hayata geçen, B sınıfı mesire alanı olan Gelenbe Mesire Alanı toplamda 2 milyon 500 bin liraya mal oldu. Belediye olarak biz bu alanı 49 yıllığına devletten kiraladık. İhale ile de 5 yıllığına özel bir işletmeye kiraya verdik. Yapım şekli ve bulunduğu konum itibariyle Aydın'ın en modern mesire alanı haline geldi. İleriki günlerde şelale ve diğer eklemelerle birlikte bölgenin en güzel mesire alanı olacak. Sayın Veysel Eroğlu, açılışımıza katıldığında konaklama amaçlı bungalov evlerin de talebinde bulunacağız. Burası ahşap köşkler, şadırvanlar, piknik alanları, hamaklar, çocuk oyun alanları, at binim alanları, çeşitli kanatlı hayvanlar, restoran, tuvaletler, dinlenme alanları, salıncaklar ve daha birçok özelliği ile örnek bir mesire alanı oldu. Daha büyük bütçeli belediyelerin yapamadığını Aydın'ın en küçük ilçesi Buharkent başardı", dedi.

Tanıtım toplantımıza katılan AK Parti Aydın Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Öz, Karacasu Kaymakamı, Buharkent Kaymakam Vekili Sayın Sinem Güher Büyüknalçacı, Gelenbe Muhtarı Osman Çetinbağ, AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Güven Saylık, Belediye Meclis Üyeleri, Aydın'da görev yapan yerel ve yaygın basın çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.