Buharkent'e Ege'ye Değer Katan Belediye Ödülü verildi

Yatırımlarıyla ilçeye çağ atlatan Buharkent Belediyesi, Yeni Asır gazetesi tarafından "Ege'ye Değer Katan Belediye Ödülü"ne layık görüldü.

27/01/2022

Hayata geçirdiği tarım, sanayi, eğitim, turizm ve TOKİ projeleriyle ilçenin çehresini değiştiren Buharkent Belediyesi, Aydın'ın gururu oldu.
Buharkent Belediyesi, Yeni Asır Gazetesi'nin düzenlediği törende, yatırımlarıyla "Ege'ye Değer Katan Belediye Ödülü"ne layık görüldü. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İzmir'de düzenlenen törenle ödülünü aldı.

"Bu başarı, gurur ve mutluluk hepimizin"
Özverili çalışmalarıyla ödüle layık görülen Başkan Erol, "Bu başarı, gurur ve mutluluk hepimizin. Yeni Asır Gazetesi'nin düzenlediği Ege'nin Yiğit'leri ödül töreninde, yatırımlarıyla "Ege'ye Değer Katan Belediye Ödülü" Buharkent Belediye'mizin oldu. Hep birlikte, el ele daha nice hizmetler yapmayı Allah nasip etsin bizlere" ifadelerini kullandı.